Seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen

seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen

Onx systas niin ruma ettei saa muualta hoidettuu kyrpää itellensä? Mix sun pitää mennä nussii omaa systeriis vaik ois kuinka puuttees? Itse nussit naapurisi tiloissa salaa ja kusetat koiraasi toisten pihoille, sitten vielä tuot asian esille, ettet voi harrastaa seksiä koiras kans, kun se on samaa sukupuolta kuin sinäkin! Vittu hoi- ja äly elä jätä!!! Hyväksyt omat tekosi ja parjaat muita.

On tullu aikoinaan koettua, mutta pääsee yli, aika morkkiksenkin parantaa. Sinun morkkiksesi johtuu ihan pelkästään siitä että luulet muiden ihmisten saavan tietää ja haukkuvan sinut lyttyyn. Morkkiksesi johtuu myös siitä ettet pysty puhumaan siitä kenellekään muulle kuin siskollesi.

Oliko ensimmäinen seksikertasi ja olet kuitenkin muiden silmissä edelleen "neitsyt"? Puhu seksistänne siskosi kanssa ja keskustelkaa perusteellisesti. Jos olette kumpikin halunneet sitä, niin ei se ole mikään iso asia.

Sehän on ollut ihan pelkkää nautittavaa seksiä. Seksi oli kuitenkin hyvää, eikö ollutkin ja partneri halukas ja himokas ja nautitte molemmat enemmän kuin koskaan? Joten mitä väärää olette muka tehneet? Jos taas olet pakottanut häntä yhtään, niin sitten olet mulkku, kusipää ja sinut pitäisi ampua. Opiskellessa veljen kanssa samassa kaupungissa, päädyimme lähes joka viikonloppu yhteen, jommankumman asuntoon ja rakastelemaan. Viimeisenä opiskeluvuonna käytännöllisesti katsoen asuimme yhdessä.

Siis sellainen opiskelija vuosien kokemus. Et liene kokenut ainakaan mitään morkkiksia jälkikäteen Parasta seksiä mitä olen kokenut koskaan. Alkuun vähän hirvitti että kannattaako että jos joku saa tietää, mutta se meni äkkiä ohi kun se oli älyttömän hauskaa ja mahtavaa ja kiihottavaa.

Siskoni on 10v vanhempi ja huomas että olen miehistynyt niin oltiin saunakammarissa siskon opissa. Oltiin välillä kun tilaisuus tuli. Sit eros ukostaan ja muutin siskon luo kun hommas mulle ekan työpaikan nuorena. Siinä tuli samassa pedissä nukuttua ja eikä mitään haitannut ainakaan siskoani kun halus pitää jatkuvasti hyvänä minua.

Mikä maksaa, missä on kaikki kokemukset tai mielipiteet tästä aiheesta? Ettekö osaa kirjoittaa mitään ja kertoa? Vielähän tuokin asia kaivelee mieltäni tänäkin päivänä. Uskon silti, että on paljon myös tapauksia, että on menty loppuun saakka, niin kuin tässä klinkissä jo mainitaan On arvioitu että tämä on yhtä yleistä kuin homoseksuaalisuus ja ei tarvitse kuin televisio avata, niin jokaisessa sarjassa on jokin homohahmo, joko mies tai nainen.

Se mikä tekee tästä "harvinaisen" on se että tästä ei puhuta. Aivan sama ilmiö kuin silloin kun homoseksuaalisuus oli kiellettyä. Siitäkin puhttiin vain sairautena ja sitä paheksuttiin yleisesti tai siitä kerrotiin vitsejä. Homoseksuaalisuus vapautui muun seksuaalisen vapautumisen kanssa ja siitä "tuli yleisempää". Eihän se tietenkään mitään harvinaista ollut sitä ennen. Minä uskon että tässä sisaruseksissä tulee tapahtumaan sama ilmiö ja ainakin nyt internetin yleistyttyä jokaisen käyttöön, tämä on ihmisten puheissa yleistynyt huomattavasti.

Tämä on aika on vielä liian "raakile" aika siihen, että tästä puhuttaisiin. Tulee vielä sekin ajankohta, että tämäkin ilmiö yleistyy avoimissa keskusteluissa. Pakkohan se olisi suorastaan valehdella, koska pelkona olisi se, että mitenkä toinen reagoisi asiaan!!

Seurauksena saattaisi olla jopa koko parisuhteen päättyminen, niin arka asia tämä on!! Veljeni sanoi hiljattain kertoneensa eräälle tyttöystävälleen vähän meidän seksistämme ennen hänen seurusteluaan ja paljastaneen että me annoimme neitsyyden toisillemme. Hänen tyttöystävästään tuli kamalan mustasukkainen minua kohtaan sen jälkeen. He eivät todellakaan eronneet meidän takia, vaan ihan muista syistä noin kahden vuoden seurustelun jälkeen jonka jälkeen me olimme taas hetken aikaa tosi tiiviisti yhdessä.

Sori vaan kaikille jotka eivät tästä tykkää, mutta silloin oli aivan mahtavaa saada pienen selibaattikauden jälkeen taas ihanaa kiellettyä seksiä. Olen aika varma, et me molemmat haluttaisiin kokeilla sitä, mut selvästi kumpikaan ei uskalla tehdä aloitetta. Joten keksi ihan itse keinosi jos haluat sen välttämättä tehdä.

Tiinusta ei pidä asiaa minään - tietyllä tavalla sairas. Olemme jo alastomana ja käyty suihkussa Kuinkas on Tiinuskalla ja kumppaneilla sujunut? Panin joskus siskoani ja siinä kiihkoissani lipsautin "sulla on parempi pillu kuin äidillä" sisko huohotti takaisin " niin isäkin aina sanoo". Näin meillä päin Kun siskolla on kuukautiset, sen tietää aina siitä, kun isän kyrpä maistuu vereltä. Täytyy tietää ja tuntea, mikä ero on seksillä ja rakastelulla. Sananlasku sanoo, sitä herkumpi mitä serkumpi.

Ilmeisesti serkun voittaa vain sisar. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä panin viime viikolla isääni. Ei ole morkkiksia, eikä tule. Onks muilla vastaavia kokemuksia? Onko ketään muita joilla olis ihan oikeasti kokemuksia aiheesta? Kyllä pitää olla kapea maailma, jos yli 20v ikäinen ihminen saa kiksejä siskostaan Itse kun olin juniori, nii näin kaikkee omistuista runkatessaani, mutta en kyllä enää yli 20v iässä Tärkeintä lienee, että ei aiheuta toiselle vahinkoa.

Käy perusteellinen keskustelu sisaresi kanssa asiasta. Pitäkää huolta, että asia ei paisu isoksi ongelmaksi hänen päässään. Mistä tiedät, että tämä oli provo, "kun tuli"? Minusta tuo on sairasta hankkikaa vaikka koira! Mies jää lopuksi kiinni. Minkäslaiset naamrit niillä on päässä? Mitä väliä jos jollain homma toimii,pelkkää himoa? On ilmeistä, että biologinen syy vähentää perheen sisäistä seksiä.

Piilevästi periytyvät sairaudet tarvitaan epäonnistunut geeni molemmilta vanhemmilta ovat yleisempiä perheen sisäisessä hedelmöittymisessä. Tämä siis tarkoittaa vain todennäköisyyttä, ja ehkäisyä käytettäessä argumentti menettää kokonaan merkityksensä. Asian tekee ongelmalliseksi, että kulttuuriperintömme vieroo sisarusseksiä jopa siinä määrin, että se on vielä laissa kielletty.

Sisarusseksi on yleisempää, kuin luullaan, mutta sitä harjoittaneet joutuvat ymmärrettävästi olemaan hiljaa. On kuitenkin voittamassa alaa näkemys, ettei minkäänlainen seksi kuulu muille, jos sitä harjoittavat ovat aikuisia ja siihen ei liity toisen painostusta, tai jos nuoremmat ovat kehitykseltään suunnilleen samalla tasolla. Perheen sisäistä seksiä on esiintynyt kaikissa kulttuureissa. Joissakin sitä on jopa pidetty hyvänä. Ei ole mitään syytä tuntea morkkista.

Sisaren kanssa siitä täytyy ilman muuta jälkikäteen jutella. Muuten jää sellainen kuva, että tulipa tehtyä erehdys. En muista minkälaiset naamrit olivat mutta ehdotuksia laulusta saa antaa! Kokemusta löytyy noin reilun parin kymmenen vuoden takaa. Morkkista ei ole jäänyt ei minulle,serkuille tai systerille. Kaikki alko siinä esi puberteetissa lääkärileikeillä ja jatkui siihen kunnes täytin Syykin oli varsin selvä, lasten seksileikit harvoin herättävät vanhemmissa hilpeyttä.

Duunasin aluksi serkkua, silitin sen mirriä kielellä ja se otti poskeen. Tämän jälkeen systeri halusi samaa, oli ilmeisesti serkku juorunnu meän "leikeistä" Myöhemmin duunattiin siskon kaa aika vakkaristi kerran pari viikossa yleensä viikonloppuisin saunanjälkeen. Aluksi nuolin klittaa sitten melaa systerin poskeen ja lopuksi kumi päälle ja nautinto kaakkoon. Molemmat siis halusivat tätä. Systeri tosin olis halunnu jatkaa täysikäsenäkin mutta mua ei enää kiinnostanu, ei vaikka tarjosi mahkuja työntyä sen pebaan.

Mut siis mun pointti on et aikansa kutaki. Tää lapsiajan seksileikit ja häpeä on aivan käsittämätön. Joskus jutellut asiasta ja kuullut ettei ole ollut aivan ainutlaatuista.

Toisilla se on ollut oma sisarus ja toisella naapurintyttö Joskus se pussaaminen johtaa vaikka nuolemiseen Tietenkin asia muuttuu erilaiseksi jos niillä lapsilla on ikäeroa ja se toinen ei ymmärrä asiasta mitää ja toinen käyttää valtaa Sillo ku kumpikin ymmärtää asian eikä toisen tarvi vannottaa toiselle vaitioloa, niin asiat on ok!

Me ollaan mun broidin kaa oltu silleen, ja se tuntu kyllä aivan mukavalta ja luontevalta. Eka kerta me tehtiin se kun mä olin 14v ja broidi 15v. Morkkista ei oo kyllä jääny varmaanki sen vuoksi että ollaan jutskattu näistä asioista kunnolla. Kaikki kiva loppuu kyllä aikanaan ja aikuisuuden kynnyksellä lopetimme sekstailun yhteisellä päätöksellä. Muutaman kerran kyllä lipsahti mutta näin kai varmaan kun tällaisesta päätöksestä on kyse.

Eikö ole tehnyt mieli ottaa uusintaa veljen kanssa näin aikuisina? Pitää olla pienet piirit, jos "kakarane" tekee jotain ja sitten vielä aikuisena pitää sitä miettiä tai alkaa painamaan toista sillä asialla. Joskus nimittäin voi olla, että se "kakarana" tehty on ollut hölmöä! Ja puhun muustakin kuin sisarusten välisestä sekoilusta! Hauska lukea naistenkin kokemuksia, sillä pitkään pelkäsin olevani niitä ainoita jotka ovat kokeneet tämän "kielletyn" nautinnon.

Meillä kaikki alkoi myös lapsena näillä lääkäri leikeillä ja anatomian oppimäärillä. Alkuun tässä ei ollut mitään sen ihmeellisempää, mutta halut alkoivat heräillä siinä 13 ikävuoden paikkeilla. Veljeni on minua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä haluja oli ollut jo pidempään. Käytin jopa veljeni haluja hyväkseni ja sain hänet tyydyttämään minun tarpeeni jo kauan ennen varsinaista yhdyntää.

Koin veljeni kanssa kaiken, suuseksin, rakastelun eri asennoissa ja paikoissa, ja lopulta 16 vuotiaana myös anaaliyhdynnän mikä ei ollutkaan niin kivuliasta kuin luulin.

Tämä yhteinen harrastuksemme väheni veljeni muuttaessa opiskelemaan ja loppui täysin kun muutin opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Antaisinko siis enää veljelleni? Kyllä mikäli tähän tulisi tilaisuus ja yhteinen halu kokea menneitä olisi meidän molempien tahto.

Itse olin 8 vuotias pikkutyttö kun olin löytänyt pimppini. Usein sitä hieroskelin ja suihkulla suihkuttelin. Lemppari oli ammeessa vaahtokylvyssä,ottaa suihkun kädensija pois ja nojata selkä rentona ammeen reunaan, jalat leväällä suihkutella vesisuihkua pimppiini ja klitorikseen. Sen paine aiheutti kivoja orkkuja. Isäni oli kuollut ja hain läheisyyttä isoveljeltäni 4v vanhempi jonka sylissä ja kainalossa usein kiehnäsin. Kun olin 10v niin huomasin että veljellä kovettui usein kun sen syliin änkesin.

Se oli ihan jännää. Saunan jälkeen usein istuin hänen sylissään pelkkä kylpytakki päällä ja hänellä pyyhe. Pyyhkeet aukeaa helposti ja kerran niin kavi ja istuimme sylikkäin paljaat ihomme toisiamme vasten. Veljeni oli ihan kovana ja itse aloin pomppia jonkun kivan kappaleen tahdissa hänen sylissään ja pelästyin kun hän alkoi huokailemaan. Veli selitti mitä oli käynyt ja oli hiukka hämillään itse sanoin että kivaahan se oli ja minustakin tuntui kivalta.

Hän oli yllättynyt asiasta mutta seuraavan kerran saunan jälkeen kun äiti ei ollut kotona hän kysyi halusinko hinkkailla. Siksi Amadeuskin ajatteli aluksi viettävänsä loppuelämänsä yksin, ja vain pidättäytyvänsä seksistä. Kuinkakohan realistinen on tuo ajatus olla yksin koko loppuelämä? Tai se, että voi olla uskovissa piireissä mukana ja silti harrastaa seksiä omaan sukupuoleen kuuluvan kanssa? Hiukan nurkkaanajetulta tilanteelta vaikuttaa. Seksuaalisuus voi hyvinkin muuttua elämän aikana joo, mutta lähtikö MeNaiset oikeasti tähän aivopesutouhuun mukaan, vaikkakin varovasti?

Artikkeli antaa ymmärtää että dekandenssin täyttämä elämäntyyli johtui nimenomaan homoudesta eikä muista henkilökohtaisista ongelmista.

Tultuaan uskoon jälkeen hän oli alkanut ajatella, että homouteni oli väärin ja se loukkasi minua. Olin vihainen, koska mielestäni hän oli hylännyt minut. Mutta nyt minulla ei ollut ketään muutakaan, johon ottaa yhteyttä. Lieneköhän MeNaisilla lukijamäärät kääntyneet laskuun niin houkutellaan arvokonservatiivista lukijakuntaa tällaisilla tunnusteluartikkeleilla.

Tai sitten on kantaaottamaton artikkeli joka kertoo asian mielettömyyden rehellisesti. Aiheesta ei oikeen mitenkään saa sellaista hyväjuttutämäon uutista. Okei pyöräilin samalla kun luin ja kirjoitin tuon niin ehkä ajatukset olivat vähän muualla. Tarkemmin katsoen artikkeli todellakin on yllättävän neutraali.

En nyt pitäisi niin hirveän erikoisena sitä, jos parikymppisenä löytää omasta seksuaalisuudestaan vielä uusia puolia.

.

: Seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen

Homoseksuaaliseen lihava alaston mies pornotube 509
BB VEERA ALASTI HOMO SEKSI HIERONTAA Ilmais gay sexi kuopion aikuisviihde
Seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen Seksiseuraa porista homoseksuaaliseen ilmaisia panoja
Tällä kertaa mä kuitenkin yllätyin, sillä kun kullini kosketti äidin pakaraa, tarttui äiti kädellään kullistani kiinni ja ohjasi sen pilluaan vasten. Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Tosin ei se nyt enään tunnu niin tärkeältä, saammehan me täällä kotonakin olla ihan rauhassa, ei meitä kukaan häiritse. Sama henkilö kertoi, että poliisi ei ole kiinnostunut iäkkäämpienkään touhuista. Ainakin malttia ja naisen huomioimista äiti on opettanut. Ehkäpä, seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Bisnes on bisnestä ja bisneksistä ei puhuta.

Seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen

On ilmeistä, että biologinen syy vähentää perheen sisäistä seksiä. Piilevästi periytyvät sairaudet tarvitaan epäonnistunut geeni molemmilta vanhemmilta ovat yleisempiä perheen sisäisessä hedelmöittymisessä. Tämä siis tarkoittaa vain todennäköisyyttä, ja ehkäisyä käytettäessä argumentti menettää kokonaan merkityksensä.

Asian tekee ongelmalliseksi, että kulttuuriperintömme vieroo sisarusseksiä jopa siinä määrin, että se on vielä laissa kielletty. Sisarusseksi on yleisempää, kuin luullaan, mutta sitä harjoittaneet joutuvat ymmärrettävästi olemaan hiljaa.

On kuitenkin voittamassa alaa näkemys, ettei minkäänlainen seksi kuulu muille, jos sitä harjoittavat ovat aikuisia ja siihen ei liity toisen painostusta, tai jos nuoremmat ovat kehitykseltään suunnilleen samalla tasolla. Perheen sisäistä seksiä on esiintynyt kaikissa kulttuureissa. Joissakin sitä on jopa pidetty hyvänä. Ei ole mitään syytä tuntea morkkista. Sisaren kanssa siitä täytyy ilman muuta jälkikäteen jutella. Muuten jää sellainen kuva, että tulipa tehtyä erehdys.

En muista minkälaiset naamrit olivat mutta ehdotuksia laulusta saa antaa! Kokemusta löytyy noin reilun parin kymmenen vuoden takaa. Morkkista ei ole jäänyt ei minulle,serkuille tai systerille. Kaikki alko siinä esi puberteetissa lääkärileikeillä ja jatkui siihen kunnes täytin Syykin oli varsin selvä, lasten seksileikit harvoin herättävät vanhemmissa hilpeyttä.

Duunasin aluksi serkkua, silitin sen mirriä kielellä ja se otti poskeen. Tämän jälkeen systeri halusi samaa, oli ilmeisesti serkku juorunnu meän "leikeistä" Myöhemmin duunattiin siskon kaa aika vakkaristi kerran pari viikossa yleensä viikonloppuisin saunanjälkeen.

Aluksi nuolin klittaa sitten melaa systerin poskeen ja lopuksi kumi päälle ja nautinto kaakkoon. Molemmat siis halusivat tätä. Systeri tosin olis halunnu jatkaa täysikäsenäkin mutta mua ei enää kiinnostanu, ei vaikka tarjosi mahkuja työntyä sen pebaan. Mut siis mun pointti on et aikansa kutaki. Tää lapsiajan seksileikit ja häpeä on aivan käsittämätön. Joskus jutellut asiasta ja kuullut ettei ole ollut aivan ainutlaatuista.

Toisilla se on ollut oma sisarus ja toisella naapurintyttö Joskus se pussaaminen johtaa vaikka nuolemiseen Tietenkin asia muuttuu erilaiseksi jos niillä lapsilla on ikäeroa ja se toinen ei ymmärrä asiasta mitää ja toinen käyttää valtaa Sillo ku kumpikin ymmärtää asian eikä toisen tarvi vannottaa toiselle vaitioloa, niin asiat on ok!

Me ollaan mun broidin kaa oltu silleen, ja se tuntu kyllä aivan mukavalta ja luontevalta. Eka kerta me tehtiin se kun mä olin 14v ja broidi 15v. Morkkista ei oo kyllä jääny varmaanki sen vuoksi että ollaan jutskattu näistä asioista kunnolla. Kaikki kiva loppuu kyllä aikanaan ja aikuisuuden kynnyksellä lopetimme sekstailun yhteisellä päätöksellä. Muutaman kerran kyllä lipsahti mutta näin kai varmaan kun tällaisesta päätöksestä on kyse.

Eikö ole tehnyt mieli ottaa uusintaa veljen kanssa näin aikuisina? Pitää olla pienet piirit, jos "kakarane" tekee jotain ja sitten vielä aikuisena pitää sitä miettiä tai alkaa painamaan toista sillä asialla. Joskus nimittäin voi olla, että se "kakarana" tehty on ollut hölmöä! Ja puhun muustakin kuin sisarusten välisestä sekoilusta! Hauska lukea naistenkin kokemuksia, sillä pitkään pelkäsin olevani niitä ainoita jotka ovat kokeneet tämän "kielletyn" nautinnon.

Meillä kaikki alkoi myös lapsena näillä lääkäri leikeillä ja anatomian oppimäärillä. Alkuun tässä ei ollut mitään sen ihmeellisempää, mutta halut alkoivat heräillä siinä 13 ikävuoden paikkeilla. Veljeni on minua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä haluja oli ollut jo pidempään. Käytin jopa veljeni haluja hyväkseni ja sain hänet tyydyttämään minun tarpeeni jo kauan ennen varsinaista yhdyntää. Koin veljeni kanssa kaiken, suuseksin, rakastelun eri asennoissa ja paikoissa, ja lopulta 16 vuotiaana myös anaaliyhdynnän mikä ei ollutkaan niin kivuliasta kuin luulin.

Tämä yhteinen harrastuksemme väheni veljeni muuttaessa opiskelemaan ja loppui täysin kun muutin opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Antaisinko siis enää veljelleni? Kyllä mikäli tähän tulisi tilaisuus ja yhteinen halu kokea menneitä olisi meidän molempien tahto.

Itse olin 8 vuotias pikkutyttö kun olin löytänyt pimppini. Usein sitä hieroskelin ja suihkulla suihkuttelin. Lemppari oli ammeessa vaahtokylvyssä,ottaa suihkun kädensija pois ja nojata selkä rentona ammeen reunaan, jalat leväällä suihkutella vesisuihkua pimppiini ja klitorikseen.

Sen paine aiheutti kivoja orkkuja. Isäni oli kuollut ja hain läheisyyttä isoveljeltäni 4v vanhempi jonka sylissä ja kainalossa usein kiehnäsin. Kun olin 10v niin huomasin että veljellä kovettui usein kun sen syliin änkesin. Se oli ihan jännää. Saunan jälkeen usein istuin hänen sylissään pelkkä kylpytakki päällä ja hänellä pyyhe. Pyyhkeet aukeaa helposti ja kerran niin kavi ja istuimme sylikkäin paljaat ihomme toisiamme vasten. Veljeni oli ihan kovana ja itse aloin pomppia jonkun kivan kappaleen tahdissa hänen sylissään ja pelästyin kun hän alkoi huokailemaan.

Veli selitti mitä oli käynyt ja oli hiukka hämillään itse sanoin että kivaahan se oli ja minustakin tuntui kivalta. Hän oli yllättynyt asiasta mutta seuraavan kerran saunan jälkeen kun äiti ei ollut kotona hän kysyi halusinko hinkkailla.

Halusinhan minä ja siitä meidän leikit alkoi. Ei niissä ikinä ollut mitään pahaa tai ikävää ja pikku hiljaa ne kehitty. Loppuivat sitten kun hän alkoi seurustella 18v ja minullakin oli jo silloin poikakavereita. Kivat ja hyvät muistot niistä jäi ja yhdessä ollaan joskus niille naureskeltu.

Naisten kokemuksista voisi kahdella sanalla ilmaista, että ne olivat herttaisia ja luonnollisia. Miehistä osa oli hiukan varautuneempia, mutta useimpien kannanotot olivat positiivisia.

Sisarusseksi harvoin johtaa avoliittoon. On luonnollista, että seksiä harjoitellaan sisarusten kesken, jos siihen on mahdollisuus. Voi kuvitella, että seksiä harjoittavien välillä on myös hyvät suhteet, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys sisaruksien välillä. On ihanaa, että jotkut ovat vapautuneet kulttuuriperinnön pakkopaidasta. Tekisi mieli rakastella oman siskon kanssa aivan älyttömästi, ampua lasti oman siskon kiimaiseen pilluun Sairaan isot ryhmät ryhmäseksissä ja aikuisten sisarusten välinen seksi ja sen pohtiminen.

Siis totaa vinetossa joku lapsen mielinen kokeilu on ok, mutta jos vielä "aikuisena" se painaa mieltä, nii ei oo kyllä penalissa teräviä kyniä! Tässä on eräs englanninkielinen kysely joka pyrkii kartoittamaan sitä millaiset ulkoiset tekijät voivat mielestäsi vaikuttaa seksisuhteen syntymiseen sisarusten välille. Päästäkseen äänestämään pitää ensiksi valita "Do not use safe mode" vaihtoehto ja sen jälkeen painaa "Save" näppäintä.

Tämä on vastaava varotoimi kuin esimerkiksi googlen ja muiden hakukoneiden lapsilukot jotka estävät aikuisille tarkoitetun sisällön näyttämisen. Safe moden ollessa päällä Misterpoll sivustossa ei voi äänestää, eikä edes etsiä, aikuisille tarkoitettuja kyselyitä. Siksi se täytyy ensin ottaa pois päältä. Sen jälkeen se vie suoraan kyselyyn. Kunpa mulla olis veli jolle vois antaa.. Oletteko te siskonnussijat kenties maalta kotoisin? Eikö ihmisillä ole enää mitään moraalikäsitystä, mikä on normaalia ja mikä ei.

Seksi ei todellakaan kuulu sisarusten väliseen suhteeseen. Mielestäni serkutkin ovat liian läheisiä tällaiseen. Siitä ei vain uskalleta puhua. Kävin sen läpi, vaikka se oli aika puuduttavaa lukemista. Aloittajasiskokset kysyivät, tietääkö joku kuinka yleistä sisarusseksi on. Kyllä vähät tiedot ja arviot tulivat myös esille, mutta pahoin keskustelua sotkivat uskovaiset, jotka selittivät sen olevan syntiä ja Raamatun vastaista ja johtavan helvettiin.

Toisaalta tekisi mieli ymmärtää heitäkin, mutta on se vaikeaa. Heitä on hyvin pieni osuus väestöstä, mutta netissä he esittävät runsaasti mielipiteitänsä. On ihan selvä, mistä se johtuu. Tuollaisella "julistuksella" on aikaa sitten normaalit ihmissuhteet katkenneet. Netissä voi jatkaa kenenkään estämättä. Mutta ei se perille mene. Plussia oli kertynyt runsaasti ymmärtäville, miinuksia uskoville ja muillekin moralisteille.

Ehkä se kertoo parhaiten, mitä mieltä nykyisin ihmiset ovat. Näyttää, että kansa olisi kypsä lainsäädännönkin muutokseen. Täällä ilmoittautuu sisko 19 ja veli 22 , jotka ovat aina olleet läheisiä ja kymmenen ikävuoden kieppeillä leikkineet lääkäriä kuten ikäkauteen kuuluu.

Osaamme olla helliä toisillemme ja aina välillä on otettu puolivakavissamme esille että mitä jos kokeiltaisiin aivan oikeasti seksiä. Kummallakin on kokemusta muista, ja nyt kun kumpikin on vapaana, on lähempänä kuin koskaan että rauhallisen hetken tullessa ottaisimme toisemme hellästi syliin, suutelisimme ja hyväilisimme ja alkaisimme kenties varovasti riisua ja katsoisimme mihin tilanne johtaa. Ajatus ei tunnu meistä luonnottomalta. Missä yhteydessä olette ottaneet esille tuon seksin harrastamisen?

Huvittaisi tietää miten voisi oman pikkusiskon kanssa "viattomasti" tuosta jutella, ja ehkä saada kiinnostumaankin. Periaatteessahan seksi ja parisuhde on laitonta lähisukulaisen kesken.

Serkun kanssa tuli vehdttua teninä ja kivaa oli: Insesti nyt on yleisempää ku luullaan. Johtuu siitä että se on tabu. Itse olen insestiasiaa pohtinut eettisiltä kannoilta ja tulin tulokseen että hyväksyn insestin: Lapsiin sekaantuminen on tietysti oma asiansa mutta näin muuten: Serkun kanssa olen kans ite pyöriskelly sängyssä ilman seksiä kun oltiin about 9v mutta en usko koskaan vaikka se veli olisikin ollut että oisin hänen kanssa sekstaillu.

On se niin väärin, sillä yleensä se velikin on sellainen suojelija. Velipuolen kans leikittiin joskus vähän lähemminkin mutta sekin johtui silkasta kiinnostuksesta toiseen sukupuoleen.

Murkkuina luvun lopulla sekstailimme siskon kanssa eräänä kesänä useita kertoja. Jotenkin se karkasi käsistä Juhannuksena saunan jälkeen. Meillä oli aitta, jossa nukuimme yläkerrassa ja alakerrassa sekä ulkosauna. Juhannuksena aikuiset oli riennoissa, ei mitään ollut missään lähimaastoissa. Ei silloin vielä mukaan päässyt. Aitassa riisuimme itseltämme housut.

Itse vastavuoroisesti liu´utin sormea hänen jalkovälissä, minkä osasin. Saunoimme vielä kahdestaan, kun ketään ei ollut paikalla. Puristelimme ja kähmimme ja pussailimme toisiamme estoitta. Sattui vielä silloin, että aikuiset tulivat naapuriparin kanssa -pelti kiinni- Juhannustansseista. Olimme vielä valveilla aitan yläkerrassa.

Menon rauhottua talossa aamuyöstä, ulko-ovi aukeni. Seurasimme, kun naapurimökin raamikas ukkomies talutti ja kantoi puolivelttoa äitiämme kainalossaan, aittaamme kohti. Menimme yläkertaan ja laitoimme luukun kiinni. Kuuntelimme, kun hän pyöräytti äitimme siskon sohvasängyn päälle. Aitan ovi kolahti säppiin. Kurkimme luukun rakosesta, näkyi jotenkuten sängylle.

Mies kouri selällään makaavaa äitiämme hameen alta ja veti sitten pikkuhousut pois. Harrastukset 41 jäsentä Yö sekstaillaan ja aamulla Mielummin maalaisjuntti kun kaupunkilaishintti! Elämänkatsomus 40 jäsentä seksimessut http: Rakkaus 38 jäsentä runkkauskin voittaa huonon Harrastukset 36 jäsentä anteeks etten oo sellane mi Muut 35 jäsentä Bi-seksuaalit Oma nurkkaus kaikille avoimesta Muut 35 jäsentä Naiset ajattelevat vain sek Rakkaus 35 jäsentä seksi ei ole suhteessa tärk Rakkaus 35 jäsentä seksi on parasta urheiluu Nimest päättelette: D Rakkaus 35 jäsentä sovintoseksi on parasta nautinnolla painaa niin tietää että jotain on Fanclubit 35 jäsentä Olen seksikäs ja tiedät sen ; Älä kiertele totuutta: Elämänkatsomus 33 jäsentä Oletteko Koskaan Miettineet P näinhän se on.

Rakkaus 33 jäsentä Ilman seksiä ei voi elää!! Harrastukset 30 jäsentä anteeksi en anna ja kostank Muut 28 jäsentä sisäinen kauneus on rumien Tyyli ja kauneus 28 jäsentä älä uneksi elämääs,vaan elä Muut 28 jäsentä Olisitsä mun meseteksti? Fanclubit 26 jäsentä Hyvästä Seksistä Nauttii Mo D Rakkaus 26 jäsentä J. Harrastukset 26 jäsentä Seksi ei ole ikinä minulle Niille joille Seksi ei ole mikään tärkeä asia Elämänkatsomus 26 jäsentä Aika sika naiseksi Aika sika naiseksi Elämänkatsomus 25 jäsentä Paperipussi on Seksilelu Piristää kummasti!

Rakkaus 25 jäsentä tatuoidut naiset on seksikk Niin se vaa on!! Elämänkatsomus 23 jäsentä Anteeksi annan mutta pillua Fanclubit 22 jäsentä Seksi on suklaan korvike: Muut 22 jäsentä seksiä ihan missä vaan ihan Muut 21 jäsentä Inttimiehet on Seksikkäitä!!! Kaikki, jotka rakastaa miehiä inttikuteissa, Elämänkatsomus 21 jäsentä Seksintappajat Tänne kaikki karmivat! Tyyli ja kauneus 21 jäsentä Annan anteeksi, mutta varma Vaikka anteeksi annan, sinusta jää vain yksi Elämänkatsomus 20 jäsentä Ekstaasi Musiikki 20 jäsentä pelkällä seksillä ja seksik Harrastukset 20 jäsentä Anteeksi.

Elämänkatsomus 19 jäsentä Ei seksiä ennen avioliittoa. Elämänkatsomus 19 jäsentä Minusta Seksi ei ole se pää Niille jotka haluavat sitten harrastaa tuota Elämänkatsomus 19 jäsentä Seksi!

Harrastukset 17 jäsentä Anteeks että elän, en tee s Elämänkatsomus 17 jäsentä biseksuaalit: Rakkaus 17 jäsentä Eks uskalla sanoa päin naamaa? Harrastukset 17 jäsentä Seksi ois Iha Jeess? Muut 16 jäsentä miten saa huorat hiljaseks: D vittuilee tarpeeks jne Elämänkatsomus 16 jäsentä seksi ei ole mitään ilman t Rakkaudesta kärsiville Muut 15 jäsentä Ehdottaisin homoseksiä Mennään metsään kävelylle, minulla on eräs Rakkaus 15 jäsentä leksan kaverit: Lemmikit ja Eläimet 15 jäsentä paska läppä mut minkäs teet Nii et keksippä ite parempi läppä ;; Elämänkatsomus 15 jäsentä Seksi kortsun kanssa on ku Kaikki tätä mieltä olevat tänne klubiin: D Rakkaus 15 jäsentä Seksigurut Televisio ja Elokuvat 15 jäsentä seksiä takapenkillä Pyydän sua mukaani ajelemaan, mutta haluankin Harrastukset 15 jäsentä Aamuseksi on parasta Aamuseksi on parasta Rakkaus 14 jäsentä anteeks vaan mut en tanssi Rakkaus 14 jäsentä kaljaveikot Lieksa jos kalja maistuu nii messii vaan!!

Harrastukset 14 jäsentä Mooseksen Perintö Televisio ja Elokuvat 14 jäsentä Onneks sä oot niin vitun ai Kaikille, jotka ei voi sietää ihmisiä jotka Harrastukset 14 jäsentä seksi missä ja millon vaan: Harrastukset 14 jäsentä seksi tekee iloiseksi seksi on urheilua Muut 14 jäsentä seksi vie ja taxi tuo seksi on hauskaa Harrastukset 14 jäsentä Seksiä t: Harrastukset 14 jäsentä Sitä on moni yrittäny ja yr D Rakkaus 14 jäsentä Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Rakkaus 14 jäsentä aleksialeksin ja santtuperk Rakkaus 13 jäsentä Seksi: D Harrastukset 13 jäsentä Seksi mielessä ainakin 60 k Harrastukset 12 jäsentä Angelina Jolie maailman Sek Fanclubit 12 jäsentä Anteeksi että tykkään susta Rakkaus 12 jäsentä anteeksi, mutta en ollut tu Rakkaus 12 jäsentä hei tynnyri läheks joraa?

Harrastukset 12 jäsentä Kuvake. Rakkaus 12 jäsentä Pieksämäen ammattiopisto Pieksämäen ammattiopisto Koulut 12 jäsentä Seksi ilman kortsua on kuin Näitä "seksi kortsun kanssa" juttuja on jo Liika laihuus ei ole todellakaan kaunista Elämänkatsomus 11 jäsentä anteeks olen höpsö: Muut 11 jäsentä anteeks voin antaa mut kosk Rakkaus 11 jäsentä Bi- seksuaalit Vain oikeille, ei feikeille Elämänkatsomus 11 jäsentä Eksu Musiikki 11 jäsentä En mä muutaku, halusin vaa Kung Fu Panda Ruoka ja Juoma 11 jäsentä kerran meinasin saada, mut Elämänkatsomus 11 jäsentä Aito rakkaus tekee onnellis Kaikki jotka tietää olevansa rakastettuja!

Rakkaus 10 jäsentä anteeksi,koen sinut tärkeäk Harrastetaan niin hurjaa seksiä et seuraavana Harrastukset 10 jäsentä ilman seksiäkin elää Rakkaus 10 jäsentä Joka päivän seksiä Harrastukset 10 jäsentä Kymppilinja - Kiitos Anteek Musiikki 10 jäsentä Lukiolaiset ne vaan on seks Armoton totuus 8 Tyyli ja kauneus 10 jäsentä Musta ei kai ikinä taida ai Elämänkatsomus 10 jäsentä ninja seksin harrastaminen Muut 10 jäsentä Seksi on kivaa mut joulu on Seksi on kivaa mut joulu on useammin Elämänkatsomus 10 jäsentä seksi riippuvuus Muut 10 jäsentä seksituristit ostavat myös Muut 10 jäsentä Sisäinen kauneus on rumien Elämänkatsomus 10 jäsentä veljekset veljekset on kivoja ja niitä on kiva suututtaan Harrastukset 10 jäsentä voisin harrastaa seksii vai Harrastukset 10 jäsentä Aleksin Kiven peruskoulu Aleksin Kiven peruskoulu Koulut 9 jäsentä Bi-seksuaali Bi-seksuaali Elämänkatsomus 9 jäsentä duutsonit pieksämäelle kiitos Harrastukset 9 jäsentä Grimmin Veljekset Televisio ja Elokuvat 9 jäsentä Kannabis lailliseksi kaikki Kannabis pitäisi olla laillista kaikkialla, jos Elämänkatsomus 9 jäsentä Kateelliset jauhaa,idiootit Elämänkatsomus 9 jäsentä Kuka keksi rakkauden?

Mul ois vähä tilitettävää.. Rakkaus 9 jäsentä Lesbot ja Bi-seksuaalit!!!!! Tyyli ja kauneus 9 jäsentä Pane mut tyytyväiseks ; Pane mut tyytyväiseks ; Rakkaus 9 jäsentä Raha ei tee onnelliseksi mu Raha ei tee onnelliseksi mutta olen onneton Yksityiset 9 jäsentä Teksasin kaverit Kaikki teksasin kaverit maan ja taivaan välillä Rakkaus 9 jäsentä Aleksanterin ala-aste Aleksanterin ala-aste Koulut 8 jäsentä Anteeksi Peace and love Rakkaus 8 jäsentä ei seksiä ennen naimisiin m Harrastukset 8 jäsentä Miten saat hipin hiljaiseksi?

Kokemuksia ja tyylejä erilaisista keinoista Harrastukset 8 jäsentä Nahkahousut tekee seksikkää Harrastukset 8 jäsentä Oletko se sinä josta uneksin?! Harrastukset 8 jäsentä Sekstailu Harrastukset 8 jäsentä SM-seksi http: Elämänkatsomus 7 jäsentä Jos nainen on yli 5m kauemp Elämänkatsomus 7 jäsentä Kaljut miehet ovat seksikkä Monien mielestä ollaan kuvissa helvetin Tyyli ja kauneus 7 jäsentä liia vähä seksiä sano umppa Rakkaus 7 jäsentä Mene molokkiin, minulla on I have enough friends already Rakkaus 7 jäsentä nettiseksiä, sano umppa ko Muut 7 jäsentä Parempi pyytää anteeksi, ku Mitä sitä etukäteen murehtimaan, ku Elämänkatsomus 7 jäsentä Raha tekee onnelliseksi Muut 7 jäsentä Seksi ilman rakkautta on pe D ;D Elämänkatsomus 7 jäsentä Seksi on hauskaa selvinpäin Harrastukset 7 jäsentä seksi on kivaa, mutta joulu Harrastukset 7 jäsentä Seksiaddiktit Harrastukset 7 jäsentä Seksikkäät sulopakkaukset Vain valituille ja harvoille kuumille Yksityiset 7 jäsentä Seksin aateliset kaikki ketkä taitavat seksin ABC: Rakkaus 7 jäsentä suuseksi suuseksi Rakkaus 7 jäsentä Venäläiset miehet ovat maai Muut 7 jäsentä ©Tekstaa yö kanssani beijbe Rakkaus 6 jäsentä anteeksi naisellisuutematto Elämänkatsomus 6 jäsentä avara luonto!

Tyyli ja kauneus 6 jäsentä Eksistentialismi.. Eksistentialismin mukaan ihmisyyttä ei ole Elämänkatsomus 6 jäsentä feimit panee ilmatteeks Elämänkatsomus 6 jäsentä Hyvä mieli, parempi ruoka!

Elämänkatsomus 6 jäsentä kannabis lailliseks suomeen!! Nauru pidentää ikää, vai kuinkas se nyt menikää? Elämänkatsomus 6 jäsentä kipuun tottuu, kun vaa tarp Niinhän se vaan menee Elämänkatsomus 6 jäsentä kuka on seksikäin salatuissa Harrastukset 6 jäsentä Kyllä peniskin venyy ku tar Muut 6 jäsentä Laulaminen Itsekseni Ja Kav Harrastukset 6 jäsentä Luonteeseen ihastutaan, Sek Rakkaus 6 jäsentä Läheks mun kaa teille? Läheks mun kaa teille? Rakkaus 6 jäsentä Meeks Vittuu Mu Intternetist?

Muut 6 jäsentä onko peksu söpö Fanclubit 6 jäsentä Pohjois-Karjalan Ammattiopi Raha ei tee onnelliseksi, mutta mieluummin Elämänkatsomus 6 jäsentä reps sano umkin peppu ku ho Rakkaus 6 jäsentä Saanko harrastaa kanssasi s Olisi ihana nuolla, imeä ja sormettaa sua Harrastukset 6 jäsentä seksi harrastuksista paras: Rakkaus 6 jäsentä Seksi on vain Umppailun kor D Harrastukset 6 jäsentä seksi peto!!!

Täällä on kaikki seksi hullut. Muut 6 jäsentä seksi suhde tänne kaikki joitten mielestä seksi suhde on Rakkaus 6 jäsentä Seksiaddiktit K Tähän klubiin saa liittyä vain Muut 5 jäsentä anteeksi en pyydä, anteeksi Elämänkatsomus 5 jäsentä Anteeksi kun olen olemassa No tää on vaan tällanen klubi Elämänkatsomus 5 jäsentä et tule nauttimaan tästä, m Muut 5 jäsentä Helsingin herra tiistaina y Harrastukset 5 jäsentä Juon itteni komeeks Humalassa kaikki näyttää paremmalta Harrastukset 5 jäsentä Lesboseksi Rakkaus 5 jäsentä Lesbot ja bi-seksuaalit Elämänkatsomus 5 jäsentä läheisyys on arvokkaampaa k Sepe, Eki ja Hönö Musiikki 5 jäsentä Nettiseksi Nettiseksistä tykkääville: Harrastukset 5 jäsentä Onko seksi elämässä se tärk Kaikille jotka nauttivat seksistä yksin tai Harrastukset 5 jäsentä Onneks mä rupesin ryyppäämä Elämänkatsomus 5 jäsentä Pitääkin kasvaa, lapseks ei Rakkaus 5 jäsentä Roolipolunveljekset Musiikki 5 jäsentä seksi on ihana harras P Rakkaus 5 jäsentä seksi ja porno on parasta.

Rakkaus 5 jäsentä Seksi Ja Viina Harrastukset 5 jäsentä seksismi on paras Harrastukset 5 jäsentä seksiä rannalla Ruoka ja Juoma 5 jäsentä sen näkee olemuksesta kun e Elämänkatsomus 5 jäsentä Suomi Meksikolle! Musiikki 5 jäsentä vauhtia ja vaarallisia tila Harrastukset 5 jäsentä Aamuseksi - nam! Kaikki tänne, jotka tykkää aamuseksitä.. P Rakkaus 4 jäsentä Aarne Tenkanen - Hemaisevan Musiikki 4 jäsentä Aika sika naiseks!

Rakkaus 4 jäsentä Anteeksi annan mutta koskaa Jos joku loukkaa pahasti niin näin se vaan menee.. Rakkaus 4 jäsentä Anteeksi annan mutta kostan Mietin mitä olis jos oltais vielä yhdessä Muut 4 jäsentä Bi-seksuaali Fanclubit 4 jäsentä ei sattuis olee karttaa, ek En saanut synnyinlahjaksi tarpeeksi keskisormia.

D Rakkaus 4 jäsentä Hansun seksi ja sementti Harrastukset 4 jäsentä Huono seksi, huonompi mieli ; oi voi. Rakkaus 4 jäsentä Juon sut komeeks. Muut 4 jäsentä kaikki reiät käytössä, sano Harrastukset 4 jäsentä kerran olin humalassa, mutt Televisio ja Elokuvat 4 jäsentä Laulaminen naapureiten Vii Harrastukset 4 jäsentä Lieksan kristillinen oppila Lieksan kristillinen oppilaitos Koulut 4 jäsentä lopeeta se leikkimine ja tu Rakkaus 4 jäsentä Markku Uula Aleksi Laiho aletaan nyt sitä vitun pilkua nussiin, viilaan Fanclubit 4 jäsentä Märäjälahden ammattiopisto, Märäjälahden ammattiopisto, Lieksa Koulut 4 jäsentä nakki ja munkki seksiä Harrastukset 4 jäsentä olen jeesus muutan viinasi Elämänkatsomus 4 jäsentä Onneks on photoshop,meidän Rakkaus 4 jäsentä Perseseksi Fanclubit 4 jäsentä s.

Rakkaus 4 jäsentä Seksi On Yliarvostettua: D Seksi On Yliarvostettua: D kaikkihan sitä tekee Harrastukset 4 jäsentä seksi tekee iloiseksi seksi tekee iloiseksi Tyyli ja kauneus 4 jäsentä Seksi urheilusta parhain Seksi urheilusta parhain Harrastukset 4 jäsentä seksiaddikti hävytöntä..

Harrastukset 4 jäsentä Sepäs Seksikästä! Elämänkatsomus 4 jäsentä sovintoseksi parasta. Rakkaus 4 jäsentä Syöminen on lempiharrastuks Harrastukset 4 jäsentä tasa arvo seksuaalivähemmis Elämänkatsomus 4 jäsentä Yhdeksäs Portti Televisio ja Elokuvat 4 jäsentä Yleisen paheksunnan aiheutt Harrastukset 4 jäsentä Yli 10 seksikumppania Rakkaus 4 jäsentä "seksiä baarimikon kanssa" Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Abortinhakuinen seksi Ei kai tähän mitään lisättävää.

Rakkaus 3 jäsentä Annoin anteeksi mutten ikin Muut 3 jäsentä Anoreksia Tyyli ja kauneus 3 jäsentä Anteeksi, että olen olemass Yksityiset 3 jäsentä Arvet kertovat hyvästä seks Rajusti hellää Rakkaus 3 jäsentä Aseksuaali Tuntee hyvin vähän seksuaalista vetovoimaa Rakkaus 3 jäsentä Ei avioliittoa ennen seksiä.

Eihän sitä autoakaan osteta käymättä ensin Elämänkatsomus 3 jäsentä ei seksiä ennen lapsia!! En halua sinua vain yhdeksi illaksi Rakkaus 3 jäsentä Heidukka on haluttavan seks Heidukka on haluttavan seksikäs!!! Rakkaus 3 jäsentä Inttivaatteet on seksikkäit Fanclubit 3 jäsentä Juhannus,Viinaa ja Turvaton Mikä on liikaaa ja mikä tarpeeksi?? Kasva Isoksi, Älä Aikuiseksi. Elämänkatsomus 3 jäsentä Kaupan ja hallinnon ala Poh Kaupan ja hallinnon ala Pohjois-Karjalan Harrastukset 3 jäsentä kom lite puskan taa sen kun Deittaus ryhmä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Meksikolaiset ruuat ovat hyviä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä mountain dew pienentää kive Muut 3 jäsentä mut onneks sä oot niin vitu Elämänkatsomus 3 jäsentä Nainen kostautui ulkomaalai Muut 3 jäsentä Niille jotka tietävät että Niille jotka rakastavat Hevi Miehiä tai Hevi Fanclubit 3 jäsentä Onneksi on photoshop Meidän kaikkien rumien ihmisten pelastus Muut 3 jäsentä paheksuttu kusipää paheksuttu kusipää Muut 3 jäsentä Pieksen tattia Pieksen tattia Rakkaus 3 jäsentä Pieksämäen yläaste Pieksämäen yläaste Koulut 3 jäsentä Pojat ovat sikoja mutta onn Pojat ovat sikoja mutta onneksi tytöt ovat Rakkaus 3 jäsentä Puhun usein itsekseni, kosk Puhun usein itsekseni, koska järkipuhetta on Muut 3 jäsentä Remeksen tuotanto Kirjallisuus ja Lehdet 3 jäsentä Rock ja seksi Harrastukset 3 jäsentä Rumpalit On Seksikkäitä Musiikki 3 jäsentä Ryhmäseksifetissi Ryhmäseksifetissi Tyyli ja kauneus 3 jäsentä Saisinko rajuu seksiä nyt j Kirjallisuus ja Lehdet 3 jäsentä seksi ilman kortusa on yhtä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Seksiä se vain on!

Muut 3 jäsentä seksuaalinen häirintä seksuaalinen häirintä Harrastukset 3 jäsentä Suomi Seksiä Musiikki 3 jäsentä Suomiseksiä Musiikki 3 jäsentä Suomiseksiä 1 tai 2 tai 3 t Fanclubit 3 jäsentä Tappara-faniksi ei tulla, s Fanclubit 3 jäsentä Tatuoidut miehet ovat seksi Ne on ; Tyyli ja kauneus 3 jäsentä tekstiviestiriippuvainen: D Elämänkatsomus 3 jäsentä Tekstiviestiriippuvaiset Tekstiviestiriippuvaiset Rakkaus 3 jäsentä The rain - Anteeksi ja kiitos The rain - Anteeksi ja kiitos Musiikki 3 jäsentä tiikeri-parka näyttää meill Harrastukset 3 jäsentä Tissiseksii!

Harrastukset 3 jäsentä Vaajakosken Veljekset Tääl on veljet joista paljon puhutaan. Rakkaus 3 jäsentä verkkarit on seksikkäät! Rakkaus 3 jäsentä Villiä seksiä luonnossa Harrastukset 3 jäsentä Vitut seksistä mä haluun ro Muut 3 jäsentä yleisen paheksunnan aiheutus yleisen paheksunnan aiheutus Harrastukset 3 jäsentä Ylläriseksi!

Ja perään tiukka työnnähdys. Rakkaus 3 jäsentä Zdzisław Beksiński Surrealist artist from Poland Fanclubit 3 jäsentä "Harvinaisen ruma taulu tei Tyyli ja kauneus 2 jäsentä "Nuori mimmi Turusta ja löy Ainoo mitä harrastan on yllätys seksi ; Harrastukset 2 jäsentä Aleksander ovechkin Fanclubit 2 jäsentä aleksanterin koulu Koulut 2 jäsentä Aleksi Laiho.

Fanclubit 2 jäsentä Anteeks annan mut varmasti Anteeks annan mut varmasti kostan enkä unohda. Elämänkatsomus 2 jäsentä Anteeks annan mutten koskaa Anteeks annan mutten koskaan unoha Rakkaus 2 jäsentä Anteeks annan, mut en koska Anteeks annan, mut en koskaan unohda. Rakkaus 2 jäsentä Anteeks kun olen syntynyt Tällästä. Anteeksi annan, mutta en koskaan unohda Elämänkatsomus 2 jäsentä anteeksi, mutta en ollut tu BI-seksuaalilla on AINA hauskempaa kuin heteroilla Elämänkatsomus 2 jäsentä darra seksiä darra seksiä Harrastukset 2 jäsentä duunis saa tarpeeks liikuntaa Harrastukset 2 jäsentä ei avioliittoa ennen seksiä Elämänkatsomus 2 jäsentä ei sattus olee karttaa, eks Saa ihan vapaasti liittyy En halua sua vaan yheks illaks!

Rakkaus 2 jäsentä en voi unohtaa, joten tuski No lähe sit mun matkaa: D Muut 2 jäsentä Haluatko pornotähdeksi Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä halusit seksiä, sait piiskaa.

Elämänkatsomus 2 jäsentä harrastan seksiä silloin tä Harrastukset 2 jäsentä Herkästä seksistä ei saa na Kaikki enemmän tai vähemmän hardcore kaverit! Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Jollein mies olis kekseliää Elämänkatsomus 2 jäsentä jätkät on sikoi, mut onneks Musiikki 2 jäsentä kaikkeen tottuu, ku tarpeek Kaikki ihmiset ovat jossain määrin Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Kitaran soitto seksi ja bai Harrastukset 2 jäsentä Koulu onneks Harrastukset Harrastukset 2 jäsentä Kyllä meinas Kitallaki kakk Kyllä meinas Kitallaki kakkaa housuun pukata, Elämänkatsomus 2 jäsentä Kymppilinja-kiitos, Anteeks Musiikki 2 jäsentä Lantionpohjan lihakset virk Hyvät lantionpohjan lihakset virkistävät Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä löytyiskö karttaa eksyin su Harrastukset 2 jäsentä musta on niin kauvan mun le Rakkaus 2 jäsentä oleko mä komea ja seksikäs Elämänkatsomus 2 jäsentä olen erillainen ,seksikäs j Rakkaus 2 jäsentä Olen kaunis ja seksikäs Kaikille jotka voivat rehellisesti sanoa samaa!

Tyyli ja kauneus 2 jäsentä Olen seksikäs, ja tiedät sen! Tyyli ja kauneus 2 jäsentä onko sulla karttaa mä eksyi Rakkaus 2 jäsentä Onneksi On Peili Onneksi On Peili Tyyli ja kauneus 2 jäsentä orjattareksi haluavat tytöt ei kai selittelyjä kaipaa ; Rakkaus 2 jäsentä Paskanaamoja on moneksi Rakkaus 2 jäsentä peksun kaverit: D kaikki kekkä tahtoo olla mun kaveri tänne vaan Muut 2 jäsentä Pelkkä tissivako ei tee sek Elämänkatsomus 2 jäsentä Rakkaus on kemiaa.

Ei sitä tyhjällä mahalla pitkälle pötki Harrastukset 2 jäsentä Sain viimeks aika hyvin ja Musiikki 2 jäsentä Seksimessut Mikä onkaan parempi harrastus Harrastukset 2 jäsentä Seksin korvikkeena toimii s Rakkaus 2 jäsentä Seksiä aamulla, päivällä, i Rakkaus 2 jäsentä Seksiä Rannalla ; Ruoka ja Juoma 2 jäsentä Seksologia Harrastukset 2 jäsentä sienet silokit,meksikolaise Ruoka ja Juoma 2 jäsentä siivoaminen, sauna ja seksi.

Musiikki 2 jäsentä Säälin saa ilmaiseksi, mutt Thats true Muut 2 jäsentä Tahdon olla kuin Peter Pan, Meidän aikuisten maailma on tylsä ja Harrastukset 2 jäsentä Tantra ja seksi lehdet Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Teksasin Moottorisahamurhaa Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä tiedän että olen vaikea, mu Sellasta se sillon tällön on..

Rakkaus 2 jäsentä Tiedän kyllä Etten ole Tayd Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Tom Kaulitz, mun seksikäs r Tom Kaulitz, mun seksikäs rastapää..

Rakkaus 2 jäsentä Troija, pirates of the cari Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Törkeet kivekset Vitun kova bändi. Musiikki 2 jäsentä Uneksiminen Uneksiminen Harrastukset 2 jäsentä Unohdan kyl mutta en perkel Kekkonen oli suuri mies, hän unohti mutta ei Vihaan jätkiä joilla ei oo mikään muu mielessä Rakkaus 2 jäsentä viina seksi tupakka ja ka Harrastukset 2 jäsentä Villen seksitarinat Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä villi,vapaa ja vitun seksikäs!

Rakkaus 2 jäsentä villin seksikkäät yöt villin seksikkäät yöt Muut 2 jäsentä Vittu anteeks et oon olemas!! Vittu anteeks et oon olemas!! Muut 2 jäsentä Vitut seksistä ja romantiik Rakkaus 2 jäsentä Vitut seksistä,mä haluun ro Vitut seksistä,mä haluun romantiikkaa!! Muut 2 jäsentä Ylenpalttista seksuaalisuutta "Ylläpito on poistanut osan kuvistasi, syy Elämänkatsomus 2 jäsentä zurr sano umppa ku kärpäsek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen -Mediaseksikkäät Putkimiehet- -ei se haittaa kun sen tietää- Muut 1 jäsen ;Seksi; Hei tyttö, tässä olis semmonen mies et jos Kaikki Seksiin Ja Pornoo Televisio ja Elokuvat 1 jäsen "Nuori mimmi Turusta ja löy Fanclubit 1 jäsen Päivää Legioonalaiseksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen 2pac 50cent kontrafakt kapa Musiikki 1 jäsen 3.

Televisio ja Elokuvat 1 jäsen luvun Vihannekset Musiikki 1 jäsen Aamuseksi aamiaseksi ; Rakkaus 1 jäsen Aamuseksi on parasta Aamuseksin ystäville tarkoitettu paikka: Yksityiset 1 jäsen Aku Ankat huippuja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Aku Ankat huippuja Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Annan anteeks,mut en koskaa Annan anteeks,mut en koskaan unohda..

Rakkaus 1 jäsen Anteeks annan mut pillua en Elämänkatsomus 1 jäsen anteeks annan mut varmasti Fanclubit 1 jäsen Anteeksi en anna ja kostank Anteeksi en anna ja kostankin vielä Rakkaus 1 jäsen Anteeksi en kuullut sillä Elämänkatsomus 1 jäsen Anteeksi että elän, en tee Anteeksi että elän, en tee sitä toista kertaa!

Elämänkatsomus 1 jäsen Arno Kotro: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Arto Paasilinna: Harrastukset 1 jäsen autoseksuaali Rakkaus 1 jäsen avotakka,remeksen sarja avotakka,remeksen sarja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Bi seksuaalit voi mennä mih Tyyli ja kauneus 1 jäsen bill kaulitz on seksikäs pö Rakkaus 1 jäsen Bisnekset menöö päi helevettiä Bisnekset menee päin helvettiä..

Muut 1 jäsen bisnekset on bisneksiä.. Let's get down to business Harrastukset 1 jäsen C. Musiikki 1 jäsen Da Vinci-koodi, Ilkka Remek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Dan Brownit, Varekset, scif Dan Brownit, Varekset, scifi-ja fantasiakirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen demiseksuaali Henkilö joka kokee seksuaalista vetovoimaa vain Rakkaus 1 jäsen Dragonologia, Huippukeksint Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen ehdottomasti aamuseksiä.

Ei sillä seksillä nii väliä kuhan pillua saa ; Harrastukset 1 jäsen ei täs näköjään kelpaa kun Rakkaus 1 jäsen Ei voi uskoa tätä todeksi!!!

Miksi näin piti käydä? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naamaa? Eks uskalla sanoo päin naamaa? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naam Musiikki 1 jäsen Elän!!!!

En mä sua hauku vaan keksin sulle lempinimii Elämänkatsomus 1 jäsen En oikeesti ajattele vaan s Jeesuksen kaa kelattii, et tää klubi on just Elämänkatsomus 1 jäsen Enpä olisi keksinyt,että pö P Elämänkatsomus 1 jäsen esiaviollinen seksi esiaviollinen seksi Rakkaus 1 jäsen Estotonta seksiä joo joo!!!

Fanclubit 1 jäsen Etelä-sudan itsenäiseksi va Fanclubit 1 jäsen Extras - tahtoo tähdeksi ka Extras - tahtoo tähdeksi kanssa Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Gin, suklaa seksin korvike Gin, suklaa seksin korvike Ruoka ja Juoma 1 jäsen gladiator. Muut 1 jäsen Hmmm Bon Jovi ja Judas Musiikki 1 jäsen homoseksi valtteri laarinkaa Harrastukset 1 jäsen Homoseksuaalisten yhteisökoulu Koulut 1 jäsen hyi kuka nyt kirjaa jaksaaa Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Hyvä seksi parempi mieli Näin se menee: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ilman seksiä ei olisi elämää!

Näin on, vai väitätkö?.. Ajan kanssa kaikki, onhan sitä aikaa kaikelle Elämänkatsomus 1 jäsen ja viimeks oli ruusa ja viimeks oli ruusa Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Johanneksen seikkailut Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Join sut jo hyvännäköseksi, Muut 1 jäsen Jos eksyn matkalla alkoon h Jos eksyn matkalla alkoon hirtänkö itseni Elämänkatsomus 1 jäsen Jos saisin rotan, sen nimek Jos saisin rotan, sen nimeksi tulisi Horma.

Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Jos seksikkyys ois rikos, n Näimpä Muut 1 jäsen Joulu on kiva, mutta seksiä Toisinaan Pukki käy kesälläkin. Rakkaus 1 jäsen Juon sut hyvännäköseks! Musiikki 1 jäsen Kaikki hauskat, seikkailulu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki kannattaa syödä, mit Kaikki kannattaa syödä, mitä ilmaseks saa Ruoka ja Juoma 1 jäsen kaikki koulut tullu kalutt, Koulut 1 jäsen kaikki menee kun on tarpeek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki Remeksen kirjat.

Fanclubit 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Kipuun tottuu, ku tarpeeks sattuu Muut 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Rakkaus 1 jäsen Kipuun tottuu, kun tarpeeks Muut 1 jäsen Kirvekset Jos tääl sattuu olee muit Kirveksii ni tulkaa Fanclubit 1 jäsen Koti on paras paikka toista Koti on paras paikka toistaiseksi Elämänkatsomus 1 jäsen ku o tarpeeks komee, ei tar Tyyli ja kauneus 1 jäsen Kunnialaukka, Eksynyt sielu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen kuulun vähemmistö seksuaale Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-kiitos, Anteeks Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-Kiitos,anteeks, Kymppilinja-Kiitos,anteeks,näkemiin Musiikki 1 jäsen kyä' se tie täälä jossai o Elämänkatsomus 1 jäsen Laskettelu on parempaa kuin Laskettelua suurella tunteella ja into himolla Muut 1 jäsen Lasol ja muut korvikkeet, b Televisio ja Elokuvat 1 jäsen lieksan ammatti koulu Koulut 1 jäsen Lieksanlappu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Lieksassa Koulut 1 jäsen Lihaa syövät heteroseksuaalit Kopioitu härskisti galtsun puolelta Elämänkatsomus 1 jäsen Liisat, niin seksikkäitä et Eipä paljon kuvausta kaipaa..

Tyyli ja kauneus 1 jäsen Luppaakko seksiä? Muut 1 jäsen luuleksä olevas pleiyeri,, Lyö turpaa tai potkase tai pyyä anteeks tai Elämänkatsomus 1 jäsen Lähetä mulle tekstari Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen mari rantasila anteeksi mari rantasila anteeksi Musiikki 1 jäsen Marilyn Manson, maailman se Marilyn Manson, maailman seksikkäin mies. Muut 1 jäsen mariska-anteeksi mariska-anteeksi Musiikki 1 jäsen Marssimusiikki Ja Kaasunaam Harrastukset 1 jäsen Me Hangon Keksit: Tyyli ja kauneus 1 jäsen meidän äiti tekee teidän is Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Metroseksuaali Fanclubit 1 jäsen Miehet on sikoja, mutta onn Ei siitä tosiasiasta pääse vaan eroon.

Rakkaus 1 jäsen Miehille jotka haaveilevat Rakkaus 1 jäsen Miestenvälinen seksi miesten välinen seksi se on taidetta se on Rakkaus 1 jäsen Miksei seksi ole harrastuks Jos kysymys on sinulle tuttu. Liity ihmeessä, Muut 1 jäsen Mikäs klubi se tämä on? Musiikki 1 jäsen Mopon moottorin vaikutus kä Musiikki 1 jäsen Mäkin haluan rokkitähdeks! Muut 1 jäsen Niille kyseisille ihmisille Niille kyseisille ihmisille jos päätätte Elämänkatsomus 1 jäsen Nimee tuskin tarvii keksii Ruoka ja Juoma 1 jäsen Nirvana him inflames three Musiikki 1 jäsen No vittu anteeks Muut 1 jäsen nukkuminen syöminen shoppai Harrastukset 1 jäsen Nurmeksen ammattikoulu Nurmeksen ammattikoulu Koulut 1 jäsen Nurmeksen lukio Nurmeksen lukio Koulut 1 jäsen Nyt en keksi muita.

D Televisio ja Elokuvat 1 jäsen näeks sä ku mä hymyilen? Rakkaus 1 jäsen olut on kuumaa ja seksi on Muut 1 jäsen oon tarpeeks kaunis ilman m Rakkaus 1 jäsen Pidän seksikkästä vaatteist Tyyli ja kauneus 1 jäsen pieksämäen ammatti oppilaitos Koulut 1 jäsen pieksämäen keskikoulu Koulut 1 jäsen Pieksämäen ylä-aste Pieksämäen ylä-aste Koulut 1 jäsen pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki harjunkoulu Koulut 1 jäsen Pimeydestä olet tänne tullu Yksityiset 1 jäsen Poistaako blues seksinälän Tänne voi paiskoo shittiä,kun vituttaa,tai Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Pojat ovat kuin raitiovainu Harrastukset 1 jäsen pylly seksi on ihanaa niin se vaan on!

Harrastukset 1 jäsen Remeksen kaikki Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Remeksen kirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ruohometsän kansa, juoppohu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ryhmäseksi Ryhmäseksistä sekä yhteisistä tapaamisista Muut 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät!!! Elämänkatsomus 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät!

Elämänkatsomus 1 jäsen Salatut elämät,seksigurut j Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sano kyllä esiavoiolliselle Rakkaus 1 jäsen sano sit ku alotettaa, sano Seksi ei edellytä suuria tunteita Seksi ei kuulu harrastuksiini, no khyl vitus XD Harrastukset 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi On Kivaa Harrastukset 1 jäsen seksi on kivaa mutta joulu D seksi on kädettömille: D Elämänkatsomus 1 jäsen Seksi on parasta elämässä tänne kaikki vaan Rakkaus 1 jäsen seksi on taito laji seksi on taito laji Rakkaus 1 jäsen Seksi pano Musiikki 1 jäsen Seksi pidentää ikää.

Harrastukset 1 jäsen Seksi Rakkaus 1 jäsen Seksiaddiktin päiväkirja Olen parikymppinen nuori nainen. Elämänkatsomus 1 jäsen Seksifantasiat ; Muut 1 jäsen seksijuoma seksijuoma Ruoka ja Juoma 1 jäsen seksikkyys lähtee omasa ite Tyyli ja kauneus 1 jäsen seksikkäimmät Kaikille ketkä ovat tai ajattelevat itseään Muut 1 jäsen seksikkäimmät tulee maalta Muut 1 jäsen seksikkäät naiset ahh seksikkäät naiset ahh Rakkaus 1 jäsen seksikäimmät.

Rakkaus 1 jäsen seksikäs seksikkäät komea seksikäs muita seksikkäämpi Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksikäsi Edward Televisio ja Elokuvat 1 jäsen seksikäät naiset seksikäät naiset Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksilehti Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Seksillä laihtuu! Harrastukset 1 jäsen Seksillä sixpacki!

Tehokkainta liikuntaa ;D Muut 1 jäsen Seksillä sixpacki! Harrastukset 1 jäsen seksin jälkeen on saletisti Fanclubit 1 jäsen seksipeto Fanclubit 1 jäsen Seksipommi Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksissä tyydyttävä on pare Harrastukset 1 jäsen Seksitutkija Ulkoavaruudesta Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksiä sun luona vai sek Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä aamuin illoin Hyvä päivä alkaa aamupanolla ja päättyy Harrastukset 1 jäsen seksiä ilman sitoomuksia Ihmiset haluaa seksiä ilman että puhelin soi Harrastukset 1 jäsen Seksiä ja metallia Eiköhän tuo nimi jo kerro kaiken!

Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä kyllä tekis ihan pik Rakkaus 1 jäsen seksiä mikon kanssa Harrastukset 1 jäsen seksiä missä vaan milloin v Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sinkku ainakin toistaiseksi. No jos liitto sillä pelastuu aina, niin mikä Rakkaus 1 jäsen Stephen King - Eksyneiden J Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Stephen King: Rakkaus 1 jäsen Syntynyt JulkkikSeksi!

Muut 1 jäsen Säälin saa ilmaseksi, mutta Säälin saa ilmaseksi, mutta kateus pitää ansaita. Muut 1 jäsen Sääliä saa a ilmaseks mut k Sääliä saa a ilmaseks mut katteus pitää ansata.

Elämänkatsomus 1 jäsen Sääliä saa ilimaaseksi mutt Elämänkatsomus 1 jäsen sääliä saa ilmaiseksi, mutt Eli hyvä energian säästövinkki! Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Elämänkatsomus 1 jäsen Teinistä Tähdeksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Teksasin moottorisaha murha Teksasin moottorisaha murhaaja leffat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin Moottorisaha Murhat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin moottorisahamurhaa The Texas Chainsaw Massacre - Teksasin Tulinen ruoka, meksikolainen varsinkin Ruoka ja Juoma 1 jäsen Tuomoo,seksillee Tuomoo,seksillee Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Tuu seksi foor juu, beibe ;D tää on hyvä: D Muut 1 jäsen tykkäättekste hiphopista ja Fanclubit 1 jäsen Tännehän eksyy!

Rakkaus 1 jäsen vihannekset vihannekset Ruoka ja Juoma 1 jäsen Ville ja ile,seksiopas Televisio ja Elokuvat 1 jäsen vinaa tupakkaa seksiä ja mu Musiikki 1 jäsen Vitsi oli omakeksimä Harrastukset 1 jäsen vittuku en saanu Ilkka Kane Seksi on ainut asia missä t Seksi missä Vaan, Miten Va Olut on kylmää, seksi on ku Villiä seksiä luonnon helma

Seksisuhde seksi chat homoseksuaaliseen

VATSATAUTI TARTTUVUUS SEKSI GAY PUHELUT